[ERROR] Something went wrong. Please try again or contact the administrator.

heroo

SPremium
Registered
Local time
4:20 PM
Joined
Sep 29, 2021
Messages
16
Reaction score
2
Points
3
Age
20
Location
Berlin
Site Script
XenForo
2022-06-02 17_59_43-Oops! We ran into some problems. _ bakaboard - Brave.png

Hi i got this error on some post, but no error message after restoring from an backup is there a way to fix this?
I use Xenforo 2.2.7 and Debain 11 with php 8.0
 

heroo

SPremium
Registered
Local time
4:20 PM
Joined
Sep 29, 2021
Messages
16
Reaction score
2
Points
3
Age
20
Location
Berlin
Site Script
XenForo
I enabled it and I get nothing more information wierd.

Code:
<?php

$config['db']['host'] = 'localhost';
$config['db']['port'] = '3306';
$config['db']['username'] = '[REDACTED]';
$config['db']['password'] = '[REDACTED]';
$config['db']['dbname'] = '[REDACTED]';

$config['fullUnicode'] = true;
$config['enableAddOnArchiveInstaller'] = true;
$config['debug'] = true;
 

Admin

Staff member
Administrator
Registered
Paid
Local time
4:20 PM
Joined
Aug 21, 2015
Messages
14,563
Reaction score
60,189
Points
113
Age
48
Location
Egypt
Website
www.nullscripts.net
Site Script
XenForo
View attachment 36197
Hi i got this error on some post, but no error message after restoring from an backup is there a way to fix this?
I use Xenforo 2.2.7 and Debain 11 with php 8.0
i think you got uncompleted restore so do it again
 
  • Like
Reactions: AnimeHaxor

heroo

SPremium
Registered
Local time
4:20 PM
Joined
Sep 29, 2021
Messages
16
Reaction score
2
Points
3
Age
20
Location
Berlin
Site Script
XenForo
I tried reimporting the database but no luck
 

AnimeHaxor

Retro-NulledTeam
Staff member
Administrator
Moderator
Registered
Local time
4:20 PM
Joined
Nov 22, 2015
Messages
6,470
Reaction score
42,892
Points
113
Website
www.nullscripts.net
Site Script
XenForo
I tried reimporting the database but no luck
If nothing works, please DM the conversation. We could take your site issue.